ASD lék na pankreatitidu: jak pít?

ASD pro pankreatitidu je skutečný zázrak, který podle lékařů, pacientů a tvůrce drogy vám umožňuje tuto chorobu v počáteční fázi utopit. Kde lék pochází, za jakých podmínek byl vyvinut, jaký je rozsah určení, jedinečnost, forma uvolnění, náklady atd..?

Historie drogy ASD

Víte, že zkratka ASD není nic víc než antiseptický stimulátor Dorogov? Název odkazuje na jméno vynálezce, který daleko od naší doby v roce 1947 ukázal světu svou farmaceutickou tvorbu. Je úžasné, že až do začátku 70. let 20. století byl tento lék zařazen do klasifikace, protože do jeho použití spadaly pouze nejvyšší sovětští úředníci a jejich blízcí. Je známo, že na konci 40. let minulého století byl tento lék předepsán v boji proti onkologii matky L. P. Beria..

Samotný Dorogov, na rozdíl od tvých odhadů, nebyl osobním lékařem státních tajemníků, ale kandidátem veterinárních věd. V té době pracoval náhodou v tajné vědecké laboratoři chemické ochrany. Zaměstnanci měli za úkol vytvořit řadu léků, které chrání tělo zvířat a lidí před všemi druhy bakterií, chemickým a ionizujícím zářením, a Alexey Vlasovich zvládl úkol s ranou.

Jedinečnost a význam ASD

ASD je považován za adaptivní léčivo, to znamená, že pomáhá tělu odolávat vnějším okolním faktorům, které narušují imunitní systém a činí jej zranitelnými vůči choroboplodným zárodkům, bakteriím a různým nemocem. To je důležitější než kdy jindy, protože v důsledku zhoršujících se environmentálních podmínek úroveň lidského zdraví rychle klesá.

Výjimečnost ASD spočívá v tom, že lék má příznivý účinek na všechny úrovně přizpůsobení, od nervového systému (autonomního a centrálního) po imunitu a endokrinní systém. Kromě toho pozitivně ovlivňuje stabilitu bariér periferních tkání..

Lék je představován dvěma frakcemi:

ASD 2 lze použít externě i interně.

Asd 3 pro vnější použití se používá hlavně k odstranění zvířat s dermatologicky x problémy: dezinfekce ran, boj proti parazitům a plísním, ekzém, lupénka atd..

Úplně první zlomek se ukázal jako neúčinný, protože v tuto chvíli se nepoužívá.

Acd frakce 2 pro pankreatitidu

Volba tohoto nástroje v léčbě zánětlivého pankreatu je způsobena mnoha výhodami oproti jiným lékům, včetně analogů:

Dostupnost a nízké náklady. V každé lékárně to jistě najdete na skladě a přijatelná cena nenarazí na vaši peněženku. V průměru to stojí 90 rublů. na objem lahve 100 ml.

Bezpečnost a nedostatek kontraindikací. I ženy, které jsou v pozici nebo během kojení, se mohou obrátit na ASD o pomoc.

K dopadu dochází na celé tělo. Lék nezasáhne určitým směrem, ale má pozitivní dopad na celé tělo.

Není roztrhaný. Lékařské studie prokazují, že i v přítomnosti nádorů, složky léčiva vždy dosáhnou cíle, bez ohledu na nemoc.

Není návykové.

Jedinou nevýhodou je nepříjemný zápach, který bude doprovázet léky. Faktem je, že s přidáním tlumičů rázů, které by utopily nepříjemnou vůni, by většina léčivých vlastností zmizela. Tento okamžik není nic ve srovnání s účinností, kterou SDA prokazuje..

Při léčbě pankreatické ASD je pozorováno:

Protizánětlivý účinek;

Regulace trávicího systému;

Stimulace práce enzymů;

Zlepšení funkce motoru;

Zajištění vstupu iontů draslíku a sodíku přes buněčné membrány.

Takže, lék se hýbe pankreatitidou, jak pít a v jakém množství? Lék se užívá přísně v uvedené dávce, jejíž přebytek je nepřijatelný. Princip „čím více, tím lépe“ zde nefunguje. Zpravidla je 30 kapek předepsáno dvakrát denně pro dospělé / 15 kapek pro dospívající. Toto množství ASD se nalije do malé nádoby, například do sklenice a přidá se vařená voda. Kurz je pět dní, na konci kterých je povinná třídenní pauza.

Žádáme vás, abyste si sami neléčeli a než začnete užívat jakýkoli lék, včetně ASD, poraďte se s gastroenterologem, který se individuálně vydává na předpis a bere v úvahu vlastnosti vašeho těla.

Podobné články:

3 komentáře k článku „Asd drog pro pankreatitidu: jak pít? “

Není uvedeno, jak se má brát přesně před nebo po jídle, pokud před jídlem, kdy můžete jíst.

Olga! Náš portál je pouze informativní. A stejně jako v článku a ve suterénu webu je uvedeno, že všechna doporučení může poskytnout pouze lékař. Kolik a kdy vzít. Přiřaďte léčebný režim. Správa portálu https://pankreotit-med.com/

30 minut před jídlem!

Přidat komentář Zrušit odpověď

Tento web používá Akismet k boji proti spamu. Zjistěte, jak se zpracovávají vaše komentáře..

ASD2 - všelék?

Moderátor: dvd-rw

ASD2 - všelék?

# 1 Zveřejněno uživatelem Anonymous dne St 27. května 2009 17:08

# 2 Příspěvek od Sasha White »So 30. května 2009 6:56

# 3 Autor: Anonymous »So 30. května 2009 13:55

# 4 Příspěvek od Sasha White »So 30. května 2009 17:10

# 5 Zveřejnil koker »ne 4. dubna 2010 21:26

# 6 Zpráva z Landgrafu »Po 5. dubna 2010 9:49

# 7 Příspěvek od Woland »Po 5. dubna 2010 13:22

# 8 Zveřejnil Lesha dne Út 6. dubna 2010 19:42

# 9 Zaslal koker dne Út 6. dubna 2010 22:23

# 10 Zveřejněno uživatelem alex007 dne 17. září 2010 22:39

# 11 Příspěvek od uživatele Berber »Po 20. června 2011 15:48

# 12 Zaslal fanat dne Čt 23, 2011 12:48

# 13 Autor: ivanov824 »Čt 23. června 2011 19:14

Studna. Nevím..

# 14 Zaslal Ramallah dne Čt 23. června 2011 20:56

Víš. Měl jsem jiný druh problému.
Moje vlasy začaly ztenčovat a rozhodl jsem se přejít také na domácí výrobky.
Koupil jsem si šampon v obchodě pro domácí mazlíčky pro mytí koní kolagenem (pro hřívu a ocas) a začal jsem ho umývat rok a ještě před mytím stále masíruji hlavu mokrou kaší z jodizované soli.
Neexistuje žádný bazar, samozřejmě, vlasy zhoustly po roce takové terapie, ale to jsou vlasy na hlavě a ASD pro vnitřní orgány a systémy.
Sakra, to je už samozřejmě hloupé.
Experiment s Longidazou je jedna věc, protože je vyvinut pro lidi, přesto se prodává v lékárnách pro lidi a ASD, pokud jakýkoli nežádoucí účinek začíná nevysvětlitelně, nevíte, kam spustit a jaké antidotum použít v případě otravy / toxicity.
Věřím, že lék pro zvířata může člověku teoreticky pomoci, v žádném případě to nevylučuji, ale experimentování je příliš nebezpečné.
P.S. Četl jsem tam fórum o této drogě. co říct.
Je možné, že psycholog odvedl dobrou práci při vytváření všech těchto zpráv, ale na některých místech se zdá pravděpodobné, HOWEVER, když jsem se dostal ke zprávě, že 55letá žena údajně psala s řadou nemocí vnitřních orgánů a psala něco takového: „Nikdy jsem nechtěla pobíhat lékaři, a teď jsem prošel tímto fórem a rozhodl se pít tento lék a pak bla bla, obecně to údajně pomohlo jí.
Po tomto příspěvku jsem si okamžitě uvědomil, že tohle všechno je nesmysl, a příběhy o Beria a dalších nějakým způsobem varovaly.
Zde se 50leté ženy učí, jak tento problém náležitě používat, a najednou je tak 55letá, snadno se dá vylézt s množstvím vnitřních nemocí „Šla jsem přes fórum))“ “.
Dalším VELMI SKUTEČNÝM způsobem, jak zkontrolovat, zda je historie této drogy skutečná, je najít samotný Mashkovsky odkaz: „Farmakologická komise ministerstva zdravotnictví SSSR povolila použití obou frakcí ASD v roce 1951, tento lék byl přidán do slavného referenčního farmaceutického preparátu Moshkovsky.“.
Pokud takový lékařský průvodce vůbec neexistuje nebo pokud v něm není popis této drogy, pak je to všechno naprostý nesmysl, podvod a není známo, co může být vážně ovlivněno..
V každém případě, i když adresář existuje a droga je v něm popsána, osobně bych riskoval, že si ho nezkusím sám.

Zde je materiál z Wikipedie: „První vydání léků bylo vydáno v roce 1954. Během života Michaile Davydoviče Mashkovského bylo vydáno 14 vydání (nepočítaje 6 stereotypních vydání). Autor předložil 15. vydání knihy krátce před jeho smrtí v roce 2002. V roce 2005 byla zveřejněna. “

Ty. ukáže se, že první vydání průvodce bylo vydáno teprve v roce 1954, teoreticky, tři roky po schválení drogy, by mohlo být zapsáno do průvodce v roce 1954, zde musíte jít do knihovny (mimochodem nevím, který z nich) a tam hledat tohoto průvodce, jak a popis této drogy v něm.
Není realistické odhazovat všech 14 vydání, samozřejmě.
Taky. Zeptal jsem se svých starších rodičů, současníků padesátých let minulého století, souseda, který je 83 let a který si stále dokonale myslí, je malovaný jako dívka a chodí na nohy, ale nikdo z nich si nevzpomněl na jakýkoli rozmach popsaný v článku o drogě, související s touto drogou v 50. letech minulého století.
Takže to asi stojí za zvážení, než to naplníte sami.

# 15 Autor: ivanov824 »Čt 23. června 2011 23:19

A dál.

# 16 Vložil Ramallah dne Čt 23. června 2011 23:28

# 17 Autor: ivanov824 »Čt 23. června 2011 23:44

# 18 Zaslal fanat dne Pá 24. června 2011 1:42

# 19 Zaslal fanat dne Pá 24. června 2011 1:53

# 20 Zaslal fanat dne Pá 24. června 2011 22:00

Na internetu, zdá se, že je jako veterinář:

"Často se mě ptám na tento lék, včetně způsobu použití."!

Antiseptický stimulátor Dorogov (ASD)

1. Historie drogy, její vlastnosti

Ihned po skončení války dostala jedna z „krabic“ tajný vládní příkaz. Vědci museli vytvořit lék, který v případě chemické války ochrání lidi a zvířata před vystavením chemikáliím a záření. Taková droga byla vyvinuta v roce 1946 a uvedena do praxe Alexejem Vlasyevičem Dorogovem.
Droga byla klasifikována a užívána nejvyššími vládními úředníky..
V roce 1950 A.V. Dorog dostal autorské právo na vynález ASD a v roce 1951 byla droga odtajněna. Byl schválen Farmakologickým výborem Ministerstva zdravotnictví SSSR pro výrobu a použití a byl zařazen do Mashkovského Pharmacopoeia.
Během tohoto období A.V. Dorogov léčil lidi na různá onemocnění, až po pokročilá onkologická onemocnění.
Co je tedy ASD??
V roce 1941 vytvořil akademik Akademie věd Ukrajiny SSR Vladimír Petrovič Filatov (1875-1956) doktrínu biogenních stimulancií, které se tvoří v každé izolované buňce živé tkáně, která je v nepříznivých podmínkách. To znamená, že v důsledku boje o přežití buněk se uvolňují tekuté biogenní stimulanty, jinými slovy, tkáň je v určitém stádiu smrti vylučuje..
V důsledku frakční destilace masokostní moučky a živočišných materiálů, profesor A.V. Dorogov uspěl v izolaci 3 frakcí ASD, které měly různé funkční aplikace. V padesátých letech se zabýval hlavně frakcí ASD č. 1, nejaktivnější.
Celý lékařský svět pochopil, že tento silný lék je velkým konkurentem konzervativních tradičních metod léčby. A.V. Dorogovovi byly nabídnuty velké odměny, i kdyby jen zastavil další výzkum ASD v léčbě téměř všech nemocí, ale odmítl a výsledek byl ve svém autě zabit ve věku 42 let..
Profesor A.V. Dorogov vytvořil řadu terapeutických léčiv a metod pro léčení široké škály nemocí u lidí a zvířat. Nejpozoruhodnější však byla droga ASD.
V současné době otcovo podnikání pokračuje s jeho dcerou - Olgou Dorogovou, alergologicko-imunologickou.
Zvláštností tohoto léku je především to, že mu chybí syntetické složky. ASD je 100% přírodní produkt, proto není toxický a nezpůsobuje alergické reakce;
- druhým prvkem je domácí původ. Je známo, že drogy jsou nejužitečnější a nejúčinnější pro obyvatele regionů, kde se tyto drogy vyrábějí na základě místních materiálů;
- Třetí vlastností ASD je jeho multifunkčnost. Droga díky svému jedinečnému složení a vysoké biologické aktivitě stimuluje činnost všech tělesných systémů;

- čtvrtá výhoda - ASD nereaguje s jinými léky;
- pátý znak - ASD se vylučuje z těla přes plíce a nemá kumulativní účinek, na rozdíl od mnoha jiných drog.

2. Farmakologické vlastnosti a použití ASD

Droga ASD ovlivňuje endokrinní, imunitní, autonomní systém. Aktivní účinek ASD na imunitní systém může výrazně zvýšit imunitu, která umožňuje tělu bojovat s chorobami, jako je tuberkulóza, astma, myokarditida, kolitida, polyartritida, angina pectoris, peptický vřed, revmatická srdeční choroba, neuróza, cholecystitida, rakovina v jakémkoli stádiu, gynekologická onemocnění, kůže (ekzém, plísňové kožní léze, dermatitida, trofické vředy, svědění, kopřivka, horečka), zánětlivé, oční a ušní choroby, dna, revmatismus, zánět lymfatických uzlin, žlázy, kostní forma tuberkulózy, hypertenze, choroby močového ústrojí, sexuální přenos nemoci, enuréza, křeče končetin, impotence, atonie žaludku, pomoc s plešatostí atd..
ASD má neurotropní cholinomimetický účinek na centrální a autonomní nervový systém. Stimuluje motorickou aktivitu gastrointestinálního traktu, sekreci trávicích žláz a aktivitu trávicích enzymů, zlepšuje trávení a vstřebávání živin, zvyšuje aktivitu tkáňových enzymů, které se aktivně podílejí na transportu iontů a živin přes buněčné membrány, ve fosforylačních procesech a syntéza proteinových látek. V důsledku této akce ASD zlepšuje trofickou tkáň, normalizuje metabolické procesy na normální v různých dystrofických podmínkách.
Lék má antiseptický účinek. Je prakticky netoxický.
V současné době Armavir Biofactory vyrábí ASD dvou frakcí:
- 2. frakce pro vnitřní použití a v některých případech ve formě olejové emulze pro vnější použití;
- 3. frakce pro vnější použití pouze ve formě olejové emulze.
Jako olej pro přípravu 20-50% roztoku frakce 3 se používá kukuřice, oliva, slunečnice a další rafinované vařené oleje. Lék ASD fr. 3 stimuluje aktivitu RES, normalizuje trofismus a urychluje regeneraci poškozených tkání.

3. Použití ASD v lékařské praxi
Perorální podání se provádí 30 až 40 minut před jídlem ve formě vodného roztoku požadované dávky ASD - frakce č. 2 - v chlazené vařené vodě. Při užívání této drogy je kontraindikováno jíst kyselá jídla (kyselé ovoce, zelenina, mléčné výrobky, jakož i jídla používající při jejich výrobě kyselé látky). Je to způsobeno zásadami


reakce léčiva ASD - FR. 2, který aktivně působí v krvi těla a vyluhuje cizí látky v prvních 3 hodinách po užití drogy.
3.1 V případě srdečních, jaterních a nervových onemocnění se provádí následující léčba:
3.1.1 Vezměte 5 kapek na 1 sklenici chlazené vařené vody po dobu 5 dnů, 3 dny volno;
10 kapek na 1 šálek chlazené vařené vody trvá 5 dní, 3 dny přestávka;
15 kapek na 1 šálek chlazené vařené vody trvá 5 dní, 3 dny přestávka;
20 kapek na 1 šálek chlazené vařené vody trvá 5 dní, 3 dny přestávka;
25 kapek na 1 šálek chlazené vařené vody trvá 5 dní, 3 dny přestávka.
Poté v opačném pořadí - 20; 15; 10; 5 kapek na sklenici, brát 5 dní, 3 dny volno. Užívejte jednou denně na lačný žaludek, 30-40 minut před jídlem.
Pokud se proces zhorší, příjem by měl být zastaven, dokud neskončí exacerbace, poté by měl příjem pokračovat znovu a přerušení až do pozitivního výsledku.
3.1.2 Existuje mírnější postup: vezměte 5 kapek 1. den, 6 kapek 2., 3. den - 7 kapek na sklenici vody atd., Po 5 dnech podání - přestávka 2 dny, poté 10; 11; 12; 13; 14 kapek během následujících 5 dnů a tak dále až 25 kapek, přestávky na 2 dny, každých 5 dnů od přijetí. Poté, v opačném pořadí, až 5 kapek, s přestávkami každých 5 dní od přijetí.
3.1.3 Existuje podobná technika s 5 až 40 kapkami. Závisí to na „kytici“ nemocí a možnosti závažných exacerbací.
Ale bez ohledu na to by měla být léčba ukončena.
3.2. S žaludečním vředem a 12 dvanáctníkovým vředem (ASD fr..2) - následující režim:
Zředit 15–20 kapek v 50–100 ml chlazené vařené vody, vypít na lačný žaludek 30-40 minut před jídlem 2krát denně.
Obecný systém přijímání (schéma č. 1):
- 5 dnů vzít - 3 dny přestávka;
- 5 dnů vzít - 3 dny přestávka;
- 5 dní trvat - 1 měsíční přestávka, a pak opakujte tento program znovu do úplného zotavení.
Nejlepší část ASD pro vředy je tmavý sediment fr. Ne. 2. Může být použit orálně a topicky pro vředy ve formě obkladů po dobu 5 dnů. Zotavení přichází rychle.
3.3 Zácpa, kolitida a gastritida
Dávky jsou stejné jako u žaludečních vředů (bod 3.2), ale užívají se jednou denně ráno nalačno 30-40 minut před jídlem podle schématu č. 1.
3.4 Vředy na kůži
Vezměte perorálně ASD FR č. 2 podle schématu č. 1 a externě komprimujte 20% roztok ASD FR č. 3 v kukuřičném nebo slunečnicovém oleji po dobu 5 dnů. Fr. Č. 2, než se zotaví.
3.5 Plísňové kožní léze
Zasažená místa omyjte teplou vodou a mýdlem a namažte je 50% olejovým roztokem ASD fr. Č. 3, v nepřítomnosti této frakce může být nahrazena fr. Č. 2 - za 5 až 6 dnů je houba zničena (je také možné se zotavit z bradavic).
3.6 Trichomoniáza
U žen je vytvrzena po prvním dekulování 2% roztokem oleje fr. Č. 3.
3.7 Onemocnění kůže (ekzém, svědění, kopřivka, horečka, trofické vředy, dermatitida atd.)
Na postižené oblasti kůže se aplikuje 20-50% olejová emulze FR č. 3 jednou denně ve formě obkladu až do úplného vytvrzení. V závislosti na stavu nervového systému se doporučuje užívat 1 cm3 (ml) fr. 2 na 1 sklenici vody jednou denně ráno na lačný žaludek ráno, až do úplného zotavení.
3.8 Gynekologická onemocnění
Vezměte dovnitř vodný roztok FR. Č. 2 od 0,2 ml do 0,5 ml podle schématu č. 1.
3.9 Kvapavka
Vezměte dovnitř vodný roztok FR. Č. 2 podle schématu č. 1, externě - komprimujte 5% emulze fr. Č. 3 denně až do úplného zotavení.
3.10 S křečemi končetin
Namočte čtyřvrstvou zásobu gázy 20% roztokem č. 2 a každý den po 5-6 měsících nasaďte na postiženou oblast, krevní oběh bude plně obnoven.
3.11 Tuberkulóza (lze vyléčit beze stopy)
3.11.1 Těžká forma - 1 čajová lžička č. 2 ve sklenici vody 2krát denně na lačný žaludek na lačný žaludek ráno a večer 40 minut před jídlem, 5 dní na pití - 2 dny volno, trvat 2-3 měsíce.
3.11.2 Obecný léčebný režim pro jiné formy: na začátku podle schématu č. 1 se potom vezme 20 kapek denně na lačný žaludek - 5 dní, týdenní přestávka. Recepce k úplnému zotavení.
3.12 Kostní forma tuberkulózy s píštělemi
Vezměte 1 čajovou lžičku ve sklenici vody na lačný žaludek ráno 40 minut před jídlem a navenek připravte gázový obklad 50% olejové emulze fr. Č. 3. Léčba trvá asi rok..
3.13 Tuberkulóza ledvin
Vezměte si fr. 2 podle schématu č. 1 po dobu 2 měsíců.
3.14 Onkologie v jakékoli fázi
Vezměte frakci č. 2 dvakrát denně, podle schématu č. 1, zředěním 5 cm3 na sklenici vody ráno na lačný žaludek a večer 40 minut před jídlem. Léčba olovem po dobu nejméně 2 měsíců. Lokálně aplikujte obklady 25-30% olejové emulze fr. Číslo 3.
Vnější a vnitřní nádory vymizí, tvorba metastáz rychle zastaví, bolest se zmírní. Při ošetření je vhodné odmítnout maso, jíst ryby a drůbež s nízkým obsahem tuků (jako je Turecko). Komprese by měla být vyráběna se speciálním kompresním papírem (pauzovací papír atd., Ale nikoli polyethylen). Léčeny jsou také různé formy angiomatózy (leukémie)..
3.15 Nervová onemocnění zánětlivé povahy (astma, astenitida)
Recepce jednou denně ráno na lačný žaludek č. 2 od 20 do 60 kapek na sklenici vody podle schématu č. 1.
3.16 Onemocnění jater, slinivky břišní a ledvin
Příjem a dávky podle schématu č. 1.
3.17 močová inkontinence (enuréza)
Přijetí 5 kapek FR. Č. 2 pro 1/2 šálku vody 2krát denně podle schématu č. 1.
3.18 Dna, revmatismus, polyartritida, zánět lymfatických uzlin, žlázy
Požití fr.№2 podle schématu č. 1 a externě stlačuje 20% olejové emulze fr. Č. 3 na kloubech denně.
3.19 Zánětlivé oční choroby
Recepce FR. ý2 v dávkách a schéma č. 1.
3.20 Onemocnění uší
Recepce fr. Č. 2 uvnitř podle schématu č. 1 a komprimuje se jako u ekzému (str. 3.7) pro bolavé skvrny. Můžete také aplikovat 0,03% olejovou emulzi fr.№2 ve formě 5-7 kapek do ucha každý druhý den, se stejnou emulzí, aby se ucho otřelo dovnitř.
3.21 Pro plešatost
Votřete do pokožky 5% roztok alkoholu a může dojít ke ztmavnutí vlasů.
3,22 Bolest zubů
Vatový tampon navlhčený fr. Č. 2 na špatný zub.
3.23 Lupus
Požití FR č. 2 podle schématu č. 1, externě - stlačí 20% vodný roztok FR č. 2.
3.24 Pro bolest v srdci
Vezměte 5 až 20 kapek fr. Č. 2 na sklenici vody podle schématu č. 1.
3.25 Hypertenze
Recepce FR. ý2 začíná 5 kapkami a upraví se na 20 podle schématu č. 1, aby se tlak normalizoval. Udělejte si přestávku na 1 měsíc a opakujte příjem.
Droga ASD fr.№2 a fr.η3 byla povolena pro děti v jakémkoli věku.

4. Opatření
V případě kožních onemocnění se vyvarujte kontaktu s postiženými oblastmi benzínu, terpentýnu, vody, různých chemikálií.

5. Poznámka
5.1 V 1 cm3 (ml) FR č. 2 obsahuje přípravek 36-40 kapek a v lžičce 70-80 kapek nebo 1,5 - 1,7 cm3 (ml). Při dávkování se doporučuje použít lékařskou stříkačku.
5.2 Při jakýchkoli kožních onemocněních použijte FR.ĺ2 uvnitř a FR.ĺ3 externě. Pokud je postižena velká část kůže, nejprve se lék aplikuje na 1/2, poté na 1/3 plochy léze a po dni na zbytek. Tato střídání se provádí denně až do úplného zotavení..
5.3 Aby nedocházelo k přehřátí a obecně nepříznivým účinkům, je třeba na kůži namazanou přípravkem aplikovat gázový tampon, pergamen (pauzovací papír), bavlnu a pevnou bandáž. Takový komprimát by měl být ponechán jeden den a poté aktualizován.
5.4 Ve všech případech užívání drog se doporučuje konzultovat zkušeného lékaře.
5.5 Přestože nebyla stanovena individuální imunita a klinické kontraindikace pro použití ASD, a přestože je ASD povoleno Ministerstvem zdravotnictví Ruské federace, léčba by měla být zahájena s minimálními dávkami, neustále analyzuji celkovou pohodu a stav pacienta.
5.6 Vzhledem k tomu, že užívání ASD fr..2 představuje velkou zátěž pro ledviny, je třeba pečlivě zvážit jejich stav. Pokud dojde k bolesti, musí být příjem dočasně zastaven (na 5–10 dní) nebo by mělo být dávkování sníženo na polovinu.
Doporučení jsou založena na výsledcích studií profesora A.V. Dorogova.


6. Doporučení pro skladování a použití léčiva ASD
Protože Protože se vyráběná forma ASD prodává v lahvičkách s nestandardním hrdlem, pro pohodlnější skladování ve vzduchotěsné formě je ASD FR č. 2 doporučeno vzít si jinou tmavě zbarvenou lahvičku s hermeticky uzavřenou zátkou, do ní nalít lék a uchovávat lahvičku v kovové krabičce, nebo sbírat a vydávat lék pomocí stříkačky s jehlou.
Lék musí být skladován v lahvích z tmavého skla, uzavřen, na tmavém místě při pokojové teplotě, mimo topná zařízení a místa akumulace vodní páry..
Doporučuje se vždy naplnit požadovanou dávku FR č. 2 čistou a suchou pipetou, aniž by do přípravku vnikla voda..
K přípravě olejové emulze ASD fr. 3 je žádoucí shromáždit léčivo injekční stříkačkou a jehlou gumovou zátkou, aniž by se odstranilo z lahvičky. Po použití musí být stříkačka rozebrána a důkladně propláchnuta alkoholem nebo vodkou, jako je FR č. 3 se v nich rozpustí, poté je usuší, shromáždí a uloží do dalšího použití.


POUŽITÍ DROGU V LÉČIVÝCH A VETERINÁRNÍCH VĚDÁCH

(zkrácené shrnutí přednášky kandidáta biologických věd A.V. Dorogova, přečteno pro studenty moskevské univerzity)

ASD - produkt vysokého štěpení živočišných tkání a katalyzátor stimulace životních procesů u zvířat a lidí.
ASD - antiseptický - biostimulant, stimuluje funkce nervového systému, zlepšuje metabolismus a normalizuje fyziologické funkce v těle.
Droga ASD je kapalina připravená speciální technologií z tkání dlouho žijících zvířat: ASD fr. Č. 2 je koňakově zbarvená kapalina se specifickým zápachem, používá se interně i externě v dávkách až 50–100 kapek na 50–100 ml vařeného za studena voda nebo studený čaj (zvýšená síla) 1-2krát denně na lačný žaludek, 30-40 minut před jídlem.
ASD fr # 3 „L“ a „B“ - olejovitá kapalina (černý zbytek sublimace tmavé barvy oleje) se specifickými pachy, používá se pouze jako vnější.

Hlavní léčivé vlastnosti frakce ASD -2

1. Velmi příznivý účinek na gastrointestinální trakt. Sekrece se zvyšuje 2-3krát. Při zácpě, kolitidě, gastritidě a dalších nemocech to dává dobrý účinek. Plíce zvyšují absorpci kyslíku, totéž se děje v jiných buňkách živého organismu. Sliznice jsou dokonale obnoveny, žaludeční vřed je vyléčen do 2 měsíců.
2. Zmírňuje zánětlivé procesy v plicích (dokonce i tuberkulózy). Vylučuje se z těla pouze plícemi, bez ohledu na to, jak bylo do těla zavedeno. Zvyšuje odstraňování mikrobů z těla, což je velmi důležité pro tuberkulózu. Pod vlivem ASD fr.№2 se dokonce rozpustí jeskyně.
3. Kardiovaskulární systém působí vzrušujícím způsobem, i když se srdce zastaví před vystavením silným jedům. Použití 50% roztoku ASD frakce 2 obnovuje srdce.
4. Urychluje krevní oběh a metabolismus ve všech částech těla je normalizován a obnoven.
5. Pod vlivem ASD frakce 2, zvýšená funkce ledvin, je zaznamenána zvýšená diuréza, což je velmi důležité pro stagnaci.
6. Akademik Filatov poukazuje na to, že izolované tkáňové buňky v nepříznivých podmínkách uvolňují tekuté biogenní stimulanty v důsledku boje, jinými slovy, tkáň sekretuje tyto biogenní stimulanty v určité fázi smrti.
7. Frakce 2 léku ASD působí v krvi těla po dobu 2-3 hodin, nemá kumulativní vlastnosti. Vyluhování v těle trvá 3 hodiny.
8. Tkáňové přípravky nejsou srovnatelné s chemickými přípravky, jako tkáňové přípravky neinhibují nervový systém, neinhibují funkci buněk. Takový lék je ASD. Tkáňové přípravky souvisejí s buňkami, jedná se o jejich cihly. Proto jsou rovnocenné. Společná věc s lékem ASD s jinými tkáňovými přípravky je, že je sama z tkáně a vždy zvyšuje metabolismus.
9. ASD má silný vliv na mikroby, mění jejich metabolismus, neutralizuje je, mění kulturu mikrobů, což umožňuje získávat nové vakcíny. ASD je výkonný nástroj, který má obrovský účinek u kožních onemocnění, zejména u ekzémů a dalších - plísňových a nehoubových chorob. "

Pankreatická ASD 2 pro rakovinu a pankreatitidu

Dobrá denní doba! Jmenuji se Halisat Suleymanová - jsem fytoterapeut. Ve 28 letech se léčila rakovinou dělohy bylinkami (více o mé zkušenosti s léčením a proč jsem se stal bylinářkou číst zde: Můj příběh). Před léčbou lidovými metodami popsanými na internetu se poraďte s odborníkem a se svým lékařem! To vám ušetří čas a peníze, protože onemocnění jsou různá, byliny a způsoby léčby se liší, ale existují i ​​doprovodná onemocnění, kontraindikace, komplikace atd. Zatím není co dodat, ale pokud potřebujete pomoc s výběrem bylin a léčebných metod, najdete mě zde na kontaktech:

Na začátku stvoření bylo léčivo považováno za antiseptické, následně byla vytvořena silná adaptogenní vlastnost. Snadno proniká biologickými tekutinami bez překážek a může být dlouhodobě užíván. Lék se v těle nehromadí.

Jednou z nevýhod je nepříjemná chuť a vůně. Je to proto, že jsou zahrnuty putrescin a kadaverin. Vědci se pokusili zavést do drogy aroma, ale lék ztratil své léčivé vlastnosti. Je 100% kompatibilní s biologickým systémem, nemá žádné kontraindikace. Existují dva typy léků: frakce 2 pro interní použití a frakce 3 pro externí použití. Vyrábí se ve skleněných lahvičkách, žluté až tmavě hnědé barvy.

Lék lze zakoupit ve veterinární lékárně. Prodává se v lahvičkách po 50 100, 200 ml. Pro vnitřní použití se používá pouze zlomek 2. Lék nemá ráda světlo a kontakt se vzduchem, rychle zmizí. Je dobře naředěn vodou, lze jej kombinovat s mlékem. Vezměte 5 dní, musíte si dát přestávku na 3 dny. Můžete ji používat od jednoho týdne do několika měsíců, lék se v těle nehromadí. Biostimulant kombinovaný s jinými léky.

Tento lék je velmi tajemný. Podle četných recenzí droga pomáhá některým lidem okamžitě, jiní nikdy.

Pankreatické ošetření ASD frakcí 2

Léčebný režim se volí individuálně v závislosti na věku a příznacích nemoci. Standardní plán stanoví příjem 15-30 kapek, které se smíchají s 1/3 šálkem studené vařené vody 2krát denně před jídlem po dobu 30 minut. Trvání léčby je 5 dní, pak se přestávka provádí po dobu 2-3 dnů.

Jsou pozorovány následující výsledky:

  • buňky jsou nasycené draslíkem a sodíkem;
  • zánětlivý proces se snižuje;
  • zvyšuje se odpor těla;
  • trávicí systém normalizuje;
  • Vylepšená funkce enzymu
  • Buňky pankreatu jsou obnoveny.

Užívání léků by mělo začít s minimální normou a postupně ji zvyšovat. S pomocí léku lze vyléčit chronickou pankreatitidu..

Rakovina slinivky

Droga se prodává pouze ve veterinárních lékárnách. Ale to nezabrání lidem aplikovat léčbu na komplexní onemocnění, jako je rakovina. Tento léčivý přípravek eliminuje těžkou bolest u pacientů s rakovinou a zabraňuje rozvoji nádoru. Tvůrce drogy navrhl použití drogy každé 4 hodiny, protože věřil, že to funguje po dobu 6 hodin. Moderní techniky nabízejí dvě jednotlivé dávky s maximální normou 35 kapek.

Příznaky

Jak používat ASD 2 v léčbě pankreatitidy

Léčba zánětu pankreatu je dlouhá a pracná. Spolu s léky můžete použít osvědčený a vysoce účinný lék, který nemá žádné analogy, neškodné a bezpečné frakce ASD-2.

Jak léčit pankreatitidu frakcí ASD-2

Pankreatitida je často diagnostikovaná závažná nemoc charakterizovaná vývojem zánětlivého procesu v pankreatu. Průběh patologie je závažný. Nemoc může nastat u kterékoli osoby, bez ohledu na pohlaví a věk. Vyvíjí se v důsledku zneužívání nezdravého jídla a alkoholu, jakož i porušování produkce žluči a patologií žlučníku..

Aby se minimalizovaly bolestivé příznaky a rychlé zotavení, můžete spolu s léčbou předepsanou lékařem použít účinný nástroj - Dorogovův antiseptický stimulátor. Tento lék je silný adaptogen a imunomodulátor. Jeho použití pomůže překonat nemoc a zlepšit celkový stav. Schéma užívání léku je následující.

První den musíte vypít 1 kapku, druhou - 2, třetí - 3. Proto, při zvyšování dávky o jednu kapku každý den musíte dosáhnout fixní značky - 20 kapek.

V této dávce se přípravek užívá po dobu pěti dnů a poté se provede třídenní přestávka.

Poté je lék užíván další tři dny.

půl šálku vařené vody

15 kapek pro děti a dospívající

Pouze 3 z těchto kurzů

Působení antiseptického stimulátoru na pankreas a tělo jako celek

ASD je výkonný adaptogen. Pomáhá vyrovnat se s vlivy faktorů prostředí, které nepříznivě ovlivňují imunitní systém. Jedinečné vlastnosti kompozice spočívají v tom, že má příznivý účinek na všechny orgány a systémy lidského těla.

Spolu s tím je nástroj zcela bezpečný. Složení neobsahuje žádné chemické složky. Může se užívat i během těhotenství. Antiseptikum není návykové, je dobře tělem tolerováno a nevyvolává výskyt vedlejších účinků..

Použití kompozice přispívá k:

  • minimalizaci závažnosti zánětlivého procesu;
  • zvýšit odolnost tkáně vůči negativním faktorům;
  • normalizace trávicího procesu;
  • zvýšit ochranné vlastnosti těla;
  • zlepšení celkového stavu a pohody;
  • normalizace fungování gastrointestinálního traktu a slinivky břišní;
  • zvýšit enzymatickou aktivitu.

Tento nástroj má široké spektrum akcí. Je známo protizánětlivé, imunostimulační, obecné posílení, analgetické, antiseptické a antibakteriální vlastnosti elixíru.

Funkce příjmu a varování

Než začnete užívat ASD nebo jakýkoli jiný lék, musíte se poradit se svým lékařem. Nepoužívejte samoléčivé přípravky, což může mít nepředvídatelné důsledky. Použití frakce se nedoporučuje u lidí trpících zvýšenou koagulací krve a tendencí k tvorbě krevních sraženin. Pokud se chcete rychle zbavit bolestivých symptomů patologie, zkuste během terapeutického kurzu dodržovat následující doporučení.

  1. Pro orální podání použijte pouze frakci ASD-2 antiseptického stimulátoru. Existuje třetí frakce, láhve jsou velmi podobné. ASD-3F je však určen pouze pro externí použití..
  2. Během léčby Dorogovem zvyšte příjem tekutin a obohacte stravu kyselým ovocem a šťávami. Pomůže to předcházet srážení krve a rychlejšímu čištění těla toxinů, toxických látek a patogenní mikroflóry..
  3. Pijte produkt přísně v doporučených dávkách a v žádném případě nepřerušujte průběh léčby.
  4. Neotevírejte láhev. Při kontaktu adaptogenu se vzduchem ztrácí své léčivé vlastnosti a stává se neaktivní. Vezměte požadované množství léku injekční stříkačkou a propíchněte gumovým uzávěrem.
  5. Pokud užíváte jiné léky, vypijte ASD po třech až čtyřech hodinách od jejich užití.

Tento nástroj je velmi účinný a pokud bude správně používán, pomůže při odstraňování bolestivých projevů a rychlého zotavení. Hlavní věc je dodržovat doporučení a pít lék v uvedených dávkách.

Recenze

Sergey, 35 let. Od dětství trpím chronickou pankreatitidou. Příznaky byly někdy vyčerpávající - bolest břicha, nevolnost, zvracení. Vzal vše, co mu lékař předepsal. Před dvěma lety jsem četl článek v časopise o ASD. Naučil jsem se, kde koupit a koupit. Okamžitě odtlačil vůni, ostrý, odporný pocit. Po přečtení recenzí na internetu ti, kteří léčili pankreatitidu tímto lékem, začali brát. Poprvé jsem si vzal jednu kapku (zředěný ve vodě), druhý den - 2, a tak dále do 20. Pak jsem ji pil v takové dávce další týden. Co chci říci, že po průběhu kurzu se stav výrazně zlepšil, ani exacerbace nenastaly tak často. Když se nemoc opět zhoršila, vypil každý den 1 ml v pětidenních cyklech. Tento nástroj je velmi účinný, moje doporučení.

Marina, 44 let. O ASD už dlouho vím a užívám ji dlouho, mám chronickou pankreatitidu. Tento lék pomáhá rychle se zbavit příznaků nemoci. Pokud začne exacerbace nebo cítím, že jsem snědl něco špatného, ​​okamžitě začnu pít antiseptický stimulant. Je škoda, že ho medicína ještě nepoznala.

Indikace pro použití ASD-2 pro pankreatitidu

ASD-2 pro pankreatitidu je předepsán s cílem obnovit normální fungování slinivky břišní. Schéma pro odběr frakce je sestavena individuálně pro každého pacienta, lék je silný imunostimulant s výraznými antiseptickými vlastnostmi.

Indikace pro použití

Tato frakce se používá pro různé formy pankreatitidy. Indikace pro jeho použití jsou následující podmínky:

  • zánět slinivky břišní s různou intenzitou;
  • snížená odolnost těla vůči infekcím a nepříznivým faktorům - špatné podmínky prostředí, kouření, nekvalitní a nevyvážená výživa;
  • poruchy trávení potravin;
  • snížená enzymatická aktivita;
  • gastrointestinální motility;
  • poruchy metabolismu draslíku a sodíku;
  • s chronickou formou zánětu slinivky břišní;
  • s exacerbací jiných patologií gastrointestinálního traktu.

S pomocí ASD-2 je možné léčit akutní a chronickou pankreatitidu, včetně pokročilých stadií a forem. Použití léku je také indikováno pro rakovinu.

Dávkování a podávání

Lék se užívá podle standardního schématu. Najednou je potřeba 30 kapek. Je však nutné zahájit léčbu pankreatitidy minimální dávkou 1 kapky a postupně ji zvyšovat na doporučené dávky. Děje se tak, aby si pacient mohl zvyknout na ostrý nepříjemný zápach léku.

Lék je dobře rozpustný ve vodě v různých poměrech. Výrobek musí být naředěn ve vodě a před jídlem 1 až 2krát denně. Je zakázáno pít zlomek více než dvakrát denně. Tento léčivý přípravek začíná působit během několika dnů po zahájení podávání.

U dospívajících můžete dávku mírně snížit - až 15 kapek denně. U těžkých forem pankreatitidy je povoleno zvýšení denního příjmu až o 50 kapek.

Během léčby pankreatitidy je zakázáno pít alkoholické nápoje, v nabídce je i maso. Trvání léčby je 5 dní, po kterém je nutné si udělat 3denní přestávku a pít znovu podle předchozího režimu až do úplného zotavení.

K načerpání požadovaného množství tekutiny použijte stříkačku. Po odběru by měl být produkt smíchán s vodou a opilý. Je zakázáno ukládat řešení pro budoucí použití: jeho vlastnosti zmizí.

Vedlejší efekty

Hlavním vedlejším účinkem použití ASD-2 je zvýšení viskozity krve. Abyste tomu zabránili, musíte použít brusinky nebo jiné kyselé šťávy. Při léčbě pankreatitidy s druhou frakcí ASD je užitečné vzít čtvrtinu tablety kyseliny acetylsalicylové.

Někdy se u pacientů může vyskytnout nevolnost nebo zvracení. Děje se to z ostrého nepříjemného zápachu medicíny. Pomáhá přerušit jeho čaj.

Během léčby pankreatitidy se doporučuje vzít velké množství tekutiny (do 3 l). Dobře zavedený režim pití pomáhá rychle vyčistit tělo toxinů. Během léčby je přísně kontraindikováno pití alkoholu.

Nebyly zjištěny žádné kontrolní účinky vozidla.

Kontraindikace

Lék nemá žádné kontraindikace. U některých pacientů se může vyvinout individuální nesnášenlivost léku. V tomto případě musí být léčba pankreatitidy zastavena a konzultovat s lékařem.

Délka léčby

Kapky na léčbu pankreatitidy nelze opíjet neustále. Maximální přípustné trvání léčby je 5 dní. Poté je nutná přestávka, která by měla trvat nejméně 3 dny.

Poté se kapky obnoví. Délka přijímacího řízení bude v každém případě jiná. Po úplném obnovení funkcí slinivky břišní je nutné léčivo přestat používat..

Interakce s jinými drogami

Během léčby pankreatitidy se doporučuje vyloučit užívání jakýchkoli drog obsahujících alkohol. Tento lék není kompatibilní s alkoholem: vniknutí ethylalkoholu do těla pacienta může zhoršit zdraví člověka.

Jiné skutečnosti interakce frakce s jinými léky nejsou detekovány..

Předávkovat

Příznaky předávkování při léčbě pankreatitidy nebyly stanoveny. Při velkých kapkách je někdy možné zvracení, nevolnost nebo závratě..

Tyto příznaky zmizí po úpravě dávky a lécích. Neexistuje žádné specifické antidotum pro otravu. Léčba takových stavů je symptomatická s výplachem žaludku..

Podmínky skladování

Láhev je nutné skladovat na tmavém a chladném místě při teplotě nejvýše 25 ° C. Zmrazovací léky se nedoporučují. Nedovolte, aby teplota skladování překročila 30 ° C..

Skladovatelnost

Kapky se neuchovávají déle než 4 roky. Po uplynutí této doby je jejich použití nepřijatelné.

Složení a forma uvolňování

K dispozici ve formě řešení. Barva se mění ze žluté na červenohnědou. Má charakteristický štiplavý zápach.

  • karboxylové kyseliny;
  • cholin;
  • aminy;
  • peptidy;
  • sloučeniny dusíku.

Lék pro léčbu pankreatitidy a dalších patologií je balen v lahvi z plastu nebo sklenice různých kapacit. Jsou ucpané gumovými zátkami a hliníkovými uzávěry..

Těhotenství a kojení

Během těhotenství můžete užívat léky. Je třeba dodržovat minimální účinnou dávku, aby nedošlo k poškození dítěte..

Při kojení není povoleno používat ASD-2 k léčbě akutní nebo chronické pankreatitidy. Důvodem je skutečnost, že kapky mají ostrý specifický zápach, který může mléko zničit.

Použití v dětství

Pokud bude dodrženo dávkování a pravidla pro přijetí, lék nepoškodí dítě. Je nutné zahájit léčbu pankreatitidy minimální dávkou, tj. 1 kapkou. Pak se zvýší. U dětí do 14 let by množství léku nemělo překročit 10 kapek.

Děti odmítají užívat lék kvůli jeho specifické vůni. Ředění kapek mléka nebo čaje může pomoci vyřešit problém..

Podmínky lékárny

Lék k léčbě pankreatitidy je k dispozici pouze ve veterinárních lékárnách. Nelze jej najít v jednoduchých lékárnách.

  • Jak používat ovesol pro pankreatitidu?
  • Proč je přípravek Linex užíván pro pankreatitidu?
  • Nuance použití bifidumbakterinu pro pankreatitidu

Nedávno diagnostikovaná chronická pankreatitida. Rozhodl jsem se vypít frakci ASD-2. Lék jsem bral opatrně, počínaje jednou kapkou a jednou denně ráno. Nedocházelo k exacerbacím nemoci, po 2 měsících se zlepšil zdravotní stav, průjem, zácpa a nadýmání zmizely.

Nedávno došlo k útoku na akutní pankreatitidu. To je nepříjemný pocit a musel být léčen po dlouhou dobu. Četl jsem o ASD-2 frakci a rozhodl jsem se zkusit léčit nemoc s minimálními dávkami. Po 2 týdnech bolest, zánět úplně zmizely, trávení se vrátilo do normálu..

Nesprávná výživa vedla k rozvoji chronické pankreatitidy. Droga pomohla odstranit toxiny z těla, toxiny. Měsíc po zahájení léčby žaludek přestal bolet, průjem zmizel, chuť k jídlu se zlepšila.

ASD lék na pankreatitidu: jak pít?

ASD pro pankreatitidu je skutečný zázrak, který podle lékařů, pacientů a tvůrce drogy vám umožňuje tuto chorobu v počáteční fázi utopit. Kde lék pochází, za jakých podmínek byl vyvinut, jaký je rozsah určení, jedinečnost, forma uvolnění, náklady atd..?

Historie drogy ASD

Víte, že zkratka ASD není nic víc než antiseptický stimulátor Dorogov? Název odkazuje na jméno vynálezce, který daleko od naší doby v roce 1947 ukázal světu svou farmaceutickou tvorbu. Je úžasné, že až do začátku 70. let 20. století byl tento lék zařazen do klasifikace, protože do jeho použití spadaly pouze nejvyšší sovětští úředníci a jejich blízcí. Je známo, že na konci 40. let minulého století byl tento lék předepsán v boji proti onkologii matky L. P. Beria..

Samotný Dorogov, na rozdíl od tvých odhadů, nebyl osobním lékařem státních tajemníků, ale kandidátem veterinárních věd. V té době pracoval náhodou v tajné vědecké laboratoři chemické ochrany. Zaměstnanci měli za úkol vytvořit řadu léků, které chrání tělo zvířat a lidí před všemi druhy bakterií, chemickým a ionizujícím zářením, a Alexey Vlasovich zvládl úkol s ranou.

Jedinečnost a význam ASD

ASD je považován za adaptivní léčivo, to znamená, že pomáhá tělu odolávat vnějším okolním faktorům, které narušují imunitní systém a činí jej zranitelnými vůči choroboplodným zárodkům, bakteriím a různým nemocem. To je důležitější než kdy jindy, protože v důsledku zhoršujících se environmentálních podmínek úroveň lidského zdraví rychle klesá.

Výjimečnost ASD spočívá v tom, že lék má příznivý účinek na všechny úrovně přizpůsobení, od nervového systému (autonomního a centrálního) po imunitu a endokrinní systém. Kromě toho pozitivně ovlivňuje stabilitu bariér periferních tkání..

Lék je představován dvěma frakcemi:

ASD 2 lze použít externě i interně.

Asd 3 pro vnější použití se používá hlavně k odstranění zvířat s dermatologicky x problémy: dezinfekce ran, boj proti parazitům a plísním, ekzém, lupénka atd..

Úplně první zlomek se ukázal jako neúčinný, protože v tuto chvíli se nepoužívá.

Acd frakce 2 pro pankreatitidu

Volba tohoto nástroje v léčbě zánětlivého pankreatu je způsobena mnoha výhodami oproti jiným lékům, včetně analogů:

Dostupnost a nízké náklady. V každé lékárně to jistě najdete na skladě a přijatelná cena nenarazí na vaši peněženku. V průměru to stojí 90 rublů. na objem lahve 100 ml.

Bezpečnost a nedostatek kontraindikací. I ženy, které jsou v pozici nebo během kojení, se mohou obrátit na ASD o pomoc.

K dopadu dochází na celé tělo. Lék nezasáhne určitým směrem, ale má pozitivní dopad na celé tělo.

Není roztrhaný. Lékařské studie prokazují, že i v přítomnosti nádorů, složky léčiva vždy dosáhnou cíle, bez ohledu na nemoc.

Není návykové.

Jedinou nevýhodou je nepříjemný zápach, který bude doprovázet léky. Faktem je, že s přidáním tlumičů rázů, které by utopily nepříjemnou vůni, by většina léčivých vlastností zmizela. Tento okamžik není nic ve srovnání s účinností, kterou SDA prokazuje..

Při léčbě pankreatické ASD je pozorováno:

Protizánětlivý účinek;

Regulace trávicího systému;

Stimulace práce enzymů;

Zlepšení funkce motoru;

Zajištění vstupu iontů draslíku a sodíku přes buněčné membrány.

Takže, lék se hýbe pankreatitidou, jak pít a v jakém množství? Lék se užívá přísně v uvedené dávce, jejíž přebytek je nepřijatelný. Princip „čím více, tím lépe“ zde nefunguje. Zpravidla je 30 kapek předepsáno dvakrát denně pro dospělé / 15 kapek pro dospívající. Toto množství ASD se nalije do malé nádoby, například do sklenice a přidá se vařená voda. Kurz je pět dní, na konci kterých je povinná třídenní pauza.

Žádáme vás, abyste si sami neléčeli a než začnete užívat jakýkoli lék, včetně ASD, poraďte se s gastroenterologem, který se individuálně vydává na předpis a bere v úvahu vlastnosti vašeho těla.

Podobné články:

2 komentáře k článku „Asd drog pro pankreatitidu: jak pít? “

Není uvedeno, jak se má brát přesně před nebo po jídle, pokud před jídlem, kdy můžete jíst.

Olga! Náš portál je pouze informativní. A stejně jako v článku a ve suterénu webu je uvedeno, že všechna doporučení může poskytnout pouze lékař. Kolik a kdy vzít. Přiřaďte léčebný režim. Správa portálu https://pankreotit-med.com/

Přidat komentář Zrušit odpověď

Tento web používá Akismet k boji proti spamu. Zjistěte, jak se zpracovávají vaše komentáře..

Pankreatitida ASD 2

Stimulační antiseptikum bylo vytvořeno v roce 1947 v Institutu VIEV pod vedením A. Dorogova, proto se ve zkratce používá jeho jméno. ASD používající svou druhou frakci (třetí se používá externě) pomáhá léčit pankreatitidu v počátečním stadiu. Má schopnost rozpouštět se v jakýchkoli kapalinách. Lék je dávkován v kapkách, kurz začíná u jednoho, dosahuje čtyřiceti. Zajímavé je, že do roku 1962 byl tento nástroj klasifikován a používal se pouze k léčbě nejvyšší úrovně síly.

Produkt suché sublimace kostního a masového odpadu při vysoké teplotě je adaptogen. Odpovídá struktuře buněk, prochází tkáněmi a placentou, koordinuje hormonální pozadí, slouží jako tkáňový přípravek, biogenní stimulátor.

Výhody léčby pankreatitidy ASD

Následující charakteristiky druhé frakce jsou důležité pro pacienty:

  • levný lék dostupný ve všech lékárnách
  • není odmítnuta s nádory pankreatu, jinými chorobami
  • nemá kontraindikace, je předepsán kojícím a těhotným matkám
  • nemá žádnou selektivitu, omlazuje celé tělo
  • není imunomodulátor (nastavuje tělo tak, aby ničilo mikroby, zvyšovalo imunitu)

Nevýhodou ASD 2 je vůně. Při deodorizaci lék ztrácí své vlastnosti, není kompatibilní s aroma. Léčivé vlastnosti převažují nad nepříjemnými okamžiky léčby, nedochází k závislosti na nápravě.

Zvýšení asimilace kyslíku dává léčbě pankreatitidy další účinek. Obsahuje: vodu, amidy a jejich deriváty, sulfhydrylovou skupinu, uhlovodíky, karboxylové kyseliny. Kapalina může mít barvu od červené do žluté, při útocích se používá pro vnější aplikaci sítí v oblasti slinivky břišní.

Účinek na tělo ASD 2 s pankreatitidou:

  • protizánětlivé
  • zvýšená odolnost vůči negativním účinkům
  • normalizace trávení
  • zvýšená aktivita tkáně, trávicích enzymů
  • stimulace motorické aktivity
  • pronikání iontů draslíku a sodíku přes buněčné membrány

Frakce ASD 2 se používá pro pankreatitidu ne více než standardní dávka 15 kapek (na konci zvýšení) pro dospívající, 30 kapek pro dospělé. Produkt zřeďte ve sklenici čistou vodou. Standardní režim (pět dní, tři přestávky) může gastroenterolog individuálně upravit. Je zakázáno užívat lék více než dvakrát denně.

Rakovina slinivky

Přestože je FD-2 ASD v současné době povolen k prodeji pouze ve veterinárních lékárnách, úspěšně se používá k léčbě rakoviny, včetně rakoviny slinivky břišní. Pozitivní účinek při léčbě takového vážného onemocnění je způsoben zvláštními vlastnostmi léku:

  • Aktivace energetického metabolismu.
  • Zlepšení výživy tkání.
  • Posiluje buněčné membrány.
  • Normalizace hormonálního pozadí.
  • Normalizace nervového systému.
  • Adaptogenní vlastnosti.

Lék eliminuje silnou bolest, kterou pacienti s rakovinou zažívají, a zastavuje další vývoj nádorových procesů. V pankreatické onkologii může být použit interně i externě. V závislosti na závažnosti onemocnění může léčba trvat několik týdnů až rok nebo více. Existuje mnoho vzorců použití ASD pro rakovinu pankreatu. Dorogov sám nabídl čtyřnásobný příjem léčiva s postupným zvyšováním dávky na 50 kapek najednou a moderní lékaři doporučují pouze dvojnásobný příjem „biologické bomby“ s maximální dávkou 35 kapek.

Během léčby rakoviny, ASD F-2, nemůžete brát alkohol a nejíst masné výrobky. Terapie tímto „veterinárním“ lékem jde dobře u fytopreparací. Antiseptický stimulátor Dorogov je kombinován s jinými léky a odstraňuje vedlejší účinky z chemoterapie a radiační terapie.